Organisatie

Wie zitten er in het bestuur van de Stichting Reurlse Pompdagen?

Voorzitter: Esther Tortolero
Secretaris: Ilse Wolsink
Penningmeester: VACATURE
PR & algemene zaken: VACATURE
Pleincommissie: Erik Garritsen, Peter Mulling

vacature

Vacature in het bestuur

Het bestuur van de Reurlse Pompdagen is naarstig op zoek naar een penningmeester en een algemeen bestuurslid:

•De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële adminstratie. Belangrijkste werkzaamheden zijn facturatie van onze sponsoren, betalingen van onze leveranciers, het opmaken van de jaarrekening en last but not least, het uitkeren van het winstdeel aan de verenigingen. Piek van de werkzaamheden is in juni/juli/aug en uiteraard rond februari als de jaarrekening boekhoudkundig moet worden afgesloten.

•Het algemeen bestuurslid doet, zoals de naam al zegt, algemene dingen. Denk hierbij aan creatief meedenken over de inhoud van de pompdagen, ondersteunen bij PR activiteiten, meehelpen tijdens de pompdagen door bijvoorbeeld kassadienst te draaien of mee te helpen achter de bar.

We zoeken enthousiaste mensen, die de Reurlse Pompdagen een warm hart toedragen.
Het bestuur komt tussen september en mei eens per maand bij elkaar voor overleg, in juni, juli en augustus, een keer per twee weken. We doen dit altijd in de avonduren en meestal op een doordeweekse dag.
Wat krijg je ervoor terug? Een hoop gezelligheid, een grotere vriendenkring, 5 dagen feest waar je zelf een rol in hebt en voldoening.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op [email protected] of telefonisch 0611014183 (voorzitter bestuur)